koboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Projelerimizi uzun soluklu ve güvenle barındırabileceğimiz, donanım kalitesinden ödün vermeyen, kurumsal ciddiyete sahip bir firmadan VDS hizmeti satın alınacaktır.
Sürekli disk arızası bahanesi üreten, durduk yere IP değiştiren, yedekleme sorunları yaşatıp veri güvenliğini riske atan ve bilgimiz dışında donanım düşüren (downgrade) amatör yapılarla kesinlikle çalışmak istemiyoruz. Bize gerçekten yedekli altyapısı olan, profesyonel bir partner gerekiyor.
İstediğimiz Donanım Özellikleri:
  • İşlemci: AMD Ryzen 9 5950X / 7950X / 7950X3D VEYA Intel Core i9-13900K / i9-14900K (Yüksek tek çekirdek performanslı güncel modeller)
  • Çekirdek: 6 Core
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Depolama: Minimum 200 GB NVMe SSD (Yüksek okuma/yazma hızlı, raid yapılı)
  • Lokasyon: Almanya VEYA Türkiye (Ping süreleri düşük, kaliteli veri merkezi)
  • Yönetim Paneli: Plesk Obsidian uyumlu / panel lisansı temin edilebilen
Aradığımız Şartlar:
  • Sunucu üzerinde yaşanacak olası disk arızalarında veri kaybı yaşatmayacak RAID yedeklilik altyapısı (RAID 1 / RAID 10 vb.) olmalıdır.
  • Bilgimiz dışında IP değişikliği veya lokasyon transferi gibi amatör süreçler yaşanmamalıdır.
  • Teknik destek ekibi profesyonel ve kurumsal olmalıdır.
Fiyat tekliflerinizi, sunacağınız işlemci modelini, referanslarınızı ve varsa R10 satış konunuzu PM yoluyla veya konu altından iletebilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim.
Selamlar,

Yüksek performanslı Intel Xeon E5-2699 v4 işlemcili VDS sunucularımız ile güçlü ve stabil altyapı sunuyoruz.
Detaylı bilgi:

https://sunucumfix.com/vds-sunucu-kirala
NVMe SSD Disk
1 Gbps Network Port

✅ Seçilebilir İşletim Sistemi
Otomatik Kurulum
Ücretsiz DDoS Koruması

Intel Core i9 ve AMD Ryzen Threadripper işlemcili VDS sunucularımızda 10 Gbps port hızı ile yüksek bant genişliği ve maksimum performans sağlanmaktadır.
Detaylı bilgi:

https://sunucumfix.com/ryzen-vds-sunucu
NVMe SSD Disk
10 Gbps Network Port

✅ Seçilebilir İşletim Sistemi
Otomatik Kurulum
Ücretsiz DDoS Koruması

🎁 Yeni müşterilerimize özel ilk siparişe %75 indirim fırsatı!

Detaylı bilgi ve iletişim ;
SunucumFix Bilişim Teknolojileri
WhatsApp : 0850 308 28 79