bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo hizmeti veren kişilerde var hocam, tüm google konularını kaldıralım mı o zaman? Veya hosting hizmeti verenlerde var, tüm sunucu hakkındaki ücretsiz bilgileri kaldıralım o zaman. Siz veya başkaları öyle düşünebilir ama telife girmiyorsa, başkasının yöntemi çalınıp paylaşılmıyorsa, bence silinmesi doğru değil. Zaten hizmet almak isteyen yine alıyor.

Daha öncede örneğini gördüm. Mesala vpn ile para kazanma konusunu ücretsiz olarak paylaşırsan siliyorlar Niye birileri satışını yapıyormuş. Halbuki herkesin arayıp bulabileceği bir bilgi bu. Birisi parayla konu açmış diye ücretsiz olanları silmeye başlıyorlar, bana yanlış geliyor neyse. iyi satışlar
SEO hakkında eğitim vermek ile bu çok farklı şeyler aslında ama konuyu baltalamak adına hiç oralara girmeyeceğim. Zaten ben öyle düşünüyorum demedim hocam ben öyle düşünmüyorum. Bilgi isteyen tarafından istediği gibi paylaşılabilir benim bakış açımdan da ama modaretör bana pm de o şekilde bir açıklama yaptı konu ile ilgili ben de o tarafa da hak verdim. Ekmek parası sonuçta ben de birisinin ekmeği ile oynamaya korkan bir insanım hiç uzatmadım mesele budur.