Altcoinlere ralli gelirse, 2022den beri bekliyorum. Bendeki coin 10x artsa eldeki para 500k usd olur.
Ama bu sefer eski boğalara göre bir fark var bende.
Teknik Analizde Nirvana Yaptım.
Trend Devam Formasyonları, Trend Dönüş Formasyonları, Harmonik Formasyonlar. Ve diğer Klasik Teknik Analizin tüm konularına hakimim.
Adeta yalayıp yuttum.
Bu sefer bendeki coin güzel artarsa formasyonlara göre sat sinyali alır almaz gözünün yaşına bakmadan satarım.
10x gelmesini de beklemicem.
Bendeki coinin şuan değeri 1.3 dolar. 4 Dolar dolar olursa Trend Dönüş formasyonları görür görmez acımadan satarım.
Ondan sonra orta uzun vade aynı coinde al sat yapacağım.
Artık uzun vade alıp tutmayacağım.
Tüm bilgilerimi Gökhan Bayaç üstada borçluyum.
Bu adamı bulunca tamam dedim. Aradığım üstad bu dedim. Ondan sonra başka eğitmen başka Teknik Analiz sistemini aramadım.
Yakında Gökhan Bayaç Üstad Smart Money Concept sistemine başlayacak.
Bunları da öğrendim mi Allahın izniyle önümde kimse duramayacak.
Klasik teknik analiz konularında formasyonlarda 2 3R kar verirken, Aynı yerde Smart Money Concept de dahil edilirse, 3R kar olur 7 8R kar
Yani 7 8R kar ne demek. 100 dolar riske edip 800 dolar kazanmak gibi.
Allah Gökhan Bayaç üstada zeval vermesin. Allah uzun ömür versin. Bana daha çok lazım kendisi.
Gökhan Bayaç'ın kanalı. Meraklısına.
https://www.youtube.com/@TeknikAnalizDersleri
Eğer Cake coin 4 dolar olursa satarsam yine elime büyük miktar para geçecek. Bu parayla Scalp kovalasam bile paranın bir kısmı ile yine çok güzel kazandırır.
Paranın bir kısmı ile scalp yapacam.
Kalan kısmı ile Orta vade spot trade denicem.
Ve ve Kripto dışı başka sektörlerdende para kazanmayı deniyorum.
Facebook Twitter Pinterest Esty.
Bu projelerden bazıları tutarsa güzel kazanırsam, Bu sefer kriptoda eski hataları yapmadan, Öğrendiğim sistemler ile burdan gelen parayı kriptoda forexte katlayacağım.
Facebook Twitter Pinterest Esty. Tüm bu projelerim otomasyonluk sistemler.
Botlarını devreye alıp günde 10 dakika birkaç kez log lara bakarım. hata var mı yok mu? Bunun dışında botlar kendisi çalışacak.
Arda kalan tüm zamanla da Trade işi denerim Forex Kriptoda.