Bunu benden isteyen müşteriye yazdığımı birebir yazıyorum;
Merhaba, istediğiniz bot tabii ki yapılabilir fakat bana bunun için vereceğiniz ücret tamamen gereksiz masraf bu isteklerinizin bir çoğunu zaten platform size ücretsiz sağlıyor arama ve ürün takip bildirimlerini mail veya mobil olarak direkt platform üzerinden alabiliyorsunuz. Bunun dışında istediğiniz geçmiş fiyat görme mantığı düşündüğünüz gibi olmaz kod çalışmaya başladığı andan itibaren hafızaya kaydetmeye başlar ve çalışma sonrasındaki değişimleri tarihleriyle görebilirsiniz yani mevcut zaman öncesindeki fiyatları yine göremezsiniz bunun için de zaten favorileme kullanabilirsiniz. ama yine de ben bot istiyorum diyorsanız tabii ki yapabiliriz.
Mesajda da söylediğim gibi s*hibinden için otomatik soru-cevap, otomatik ilan düzenleme gibi özellikleri taşımayan botlar yapıyorsanız tamamen gereksiz bir bot yapmış oluyorsunuz emeğinize de yazık satışını yaptığınız kişilerin cebine de yazık botunuza bunları eklerseniz daha çok talep görürsünüz ve hakkını vermiş olursunuz iyi satışlar dilerim