Muhammed63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıkları çok fazla benzer uygulama var. Büyük ihtimalle hem tasarım hem de konsept kaynaklı. Eğer fikrin varsa öneriye açığım. Amacım erkenden aktif hâle getirmek. Yoksa onay konusunu 1-2 aya anca çözeriz. Biraz da tek amacım zaman.

Özel tasarım değil. Direkt hazır tasarım ama uygulama sıfırdan yapıldı.

Appleye hangi alanda uygulama sokmaya çalışıyorum bilgin olmadığı için yorum yapmak kolay. Tasarım spamını en basit yol ile nasıl çözeriz sorusunun cevabını istedim. Nasıl onaylatırım kafasında değilim. Zaten onaylatırım. 1 ay uğraşmamak için alternatif çözüm sunacak ücretli veya ücretsiz destek olmak isteyen birini arıyorum. Benim için onaylatmak zor değil. Zaman önemli. Konuya farklı farklı açılardan bakma. Konunun başlığı belli destek fikir bekliyorum. Yok apple çok daha kaliteli yok android daha kaliteli tartışması konusu değil bu. Benim için Android senin için Apple bu beni bağlamaz.

Kalite olsaydı geçerdi diyorsun. Milyon dolarlık şirketler var sektörümde gayette red yiyiyorlar. Hayal perestliği bırak o uygulamayı hayatta geçiremezsin gibi kafadan çık. Üst perdeden bakma insanlara. Herkesin kendisine göre bilgisi tecrübesi var. Lütfen konuyu saçma sapan yerlere çekmeyi bırak. Bilgin varsa bilgini ilet yoksa da yorum yapmana gerek yok. Yorum aramıyorum. Android babadır yazısı bir insana niye bu kadar dokunur anlamıyorum. Ben android seviyorum. Bu kimseyi bağlamaz.
yav kardeş kafan almıyor mu 2 kez sana yazdıkları yazıyı at dedim hala yorum yapıyorsun.

yardımcı olmaya çalışayım dedim delirttin beni.
yine söylüyorum senin düşüncenin önemi yok yazdıkları yazıyı at direkt buraya