Terzi53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir web sitesi kuracağım slug kısmında takıldım anahtar kelimem ikinci el eşya alanlar şimdi ben İstanbul'un tum ilçelerine ve mahallelerine hizmet veriyorum örnek kullanıcı Maltepe ikinci el eşya alanlar yazarak beni bulmasını istiyorum ve ayrıca Maltepe ilçesinde Küçükyalı mahallesi var Küçükyalı mahallesi ikinci el eşya alanlar bu slug kısmı nasıl olacak web sitemde hizmet verdiğimiz bölgeler var orada Maltepe ili ve mahlleri var kullacını bu şekildede arama yapıyor 2 türlüde hem mahalle hem ilçe şeklinde (https://siteadi.com/ikinci-el-esya-alanlar/maltepe) şeklindemi yoksa il ilçe mahalle sonramı anahtar kelime girmem lazım bide ayrıca ürünler kısmıda var yani alım yaptığımız ürünler örnek olarak verirsek ikinci el koltuk alanlar , ikinci el ofis mobilya alanlar , vs filan şeklinde gidiyor aldığımız ürünler kısaca ev ofis bahçe eşyaları alıyoruz bu slug kısımlarını nasıl olmalıdır ?
Dünyanın en basit sorusuna nedense cevap vermemişler.

/ikinci-el-esya-alanlar/ kımsı Pillar page olacak sayfanda. Yani buradan hizmetten altsayfa hizmete gidecekler. Bu da /ikinci-el-esya-alanlar/maltepe olmasını gerektiriyor. Senin önemlinoktan verdiğin hizmet. Daha sonra ilçe gelir.

Diğer tüm hizmetlerin de bu şekilde tek sayfa en dolu, en etkili sayfaların olacak ilçeler bunların altında sıralanır. İlçelerin mahallerini ayrı olarak sayfalandırma yapmana gerek yok. Doorway page denilen Google'ın cezalandırmasına girersin. Onun yerine maltepe sayfanda bir kaç mahalleye yer ver. Baktın bu mahallelerden hit geliyor, bunları alt sayfaya çevir yenilerini ekle. alt sayfaya geçirirken bunlara eski sayfasından link çık ki Google'da yeni sayfaya gittiğini anlasın sayfalar birbiriyle rekabet emesin.

Bu yöntemi anlayarak kurgularsan sadece sayfa kurgusu ve iç linkleme ile birinci sıralara gelirsin. Anlatımı basit ama kurgulaması zordur, kolay gelsin.