Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun bizimle alakası yokken, kendi şirketimden örnek vermemişken biri gelip 14 yıl önceki bir ticket görüntüsünü atıp ders vermeye çalışırsa, nasıl yazmamı bekliyordunuz? Tabii ki büyük yazarım.

15 yıldır fiilen bu sektörün içindeyim. Verisini kaybettiğimiz ya da mağdur ettiğimiz tek bir müşterimiz dahi olmadı.

Hatamız olur, geç dönmüşüzdür, müşterimizi memnun edememişizdir; en kötü ihtimalle iadesini yapıp ticaretimizi karşılıklı olarak sonlandırmışızdır.

Burada herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Ben sektörün içinde 15 yıldır olan biri olarak görüşlerimi paylaştım.

Son olarak komedi nedir size söyleyeyim: MX kayıtlarınızda yer alan IP'yi incelediğimde, Türkiye'de hâlâ 150 TL'ye sanal sunucu satılıyor olması.
Ne güzel her mesajınızda 14 yılı ya büyük yada kalın yazarak gözümüze sokmaya çalışıyorsunuz, merak ediyorsanız hepimizin okuma yazması var zaten ben kendi mesajımda '10-15 yıl önce ' diye yazmıştım yani zamanı biliyoruz altını inatla çizmeniz hatanızı kabul etmek yerine konuyu başka bir alana çekmeye çalıştığınızı gösterip sizi haklı çıkarmıyor.
Ozaman diye kastettiğiniz yıllarda teknoloji emekleme aşamasında değildi, ayrıca ben ozamanlarda yaşadığım sıkıntılar için gelip burada şikayet konusu bile açmadım, hesabımdaki destek taleplerine bakarsanız her gün 1-2 saat kesinti yaşadığım için açtığım talep de var.
Konu neden size geldi biliyormusunuz? mars dc sürekli sorun çıkınca insanlar yabancı firmalarda bu sorunların yaşanmadığını yazınca sizin o insanlara yabancı güzellemesi yapıyor yazmanızdan kaynaklanıyor.yabancı güzellemesi yapmıyoruz yerlilerin bu konularda çok sıkıntılı olduklarını göstermek için sizden aldığım hizmeti örnek gösterdim , siz eleştiren insanları suçlamasaydınız bende 14 YIL önceki konuyu açmazdım. (siz seviyorsunuz 14 yılı farklı belirtmeye siz yorulmayın diye bu şekilde yazdım)
Konuya burası Türkiye maliyetlerimiz yurtdışı ile başedemeyecek akdar fazla oluyor, donanım + vergi vs gibi durumlardan bahsetseniz neyse dicem.Ama verdiğiniz kaliteye aldığınız fiyata konuşmayın bari.

Aradaki 100TL farkla netcup vs özkula karşılaştırması,

İsterseniz 1cpu 1gb ram 5000TL ye de satabilirsiniz serbest piyasa örneklemeyi onun için koymadım, insanların neden yabancı firmaları tercih ettiğini artık anlayın , çok meraklı olduklarındna değil kaliteli ve stabil hizmet almak istedikleri için bunu yaptıklarını bilin.
Konuyu son mesajımdır, diğer okuyuculardan konunun farklı bir noktaya çekildiği için özür dilerim, iyi forumlar.