NOT: Hesaplarla ilgili genel bilgiler aşağıda verilmiştir, detaylı bilgi ve harici sorularınız için DM'den, Telegramdan ya da en altta Whatsapp'dan ulaşabilirsiniz.

-- Hesap 1 --

Kullanıcı Adı: WHATSAPP
Hesap Takipçi Sayısı: 6.430
Takip Edilen Sayısı: 35
Hesap Kuruluş Yılı: 2020
Gönderi Sayısı: 1.040
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Organik, Aktif hesap
Suspend/İhlal Durumu: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Borsa %100 TÜRK KİTLE
Hesap Fiyatı: 15.000 TL

Şuan aktif olarak kullandığım, gelişmeye müsait alt yapısı olan gelişmeye açık bir hesaptır.
Borsa, Finans içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum.
Bazı projeler ya da finanscılar arasıra DM üzerinden yazıyor, post başına ortalama $50-75 USD arası fiyat veriyorum. İlk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİKLER AŞAĞIDA
--------------------------------------------------------------

-- Hesap 2 --

Hesap Takipçi Sayısı: 6.100
Takip Edilen Sayısı: 68
Hesap Kuruluş Yılı: 2011
Gönderi Sayısı: 309
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Borsa %100 TÜRK KİTLE
Hesap Fiyatı: 14.000 TL

Şuan aktif olarak kullandığım, gelişmeye müsait alt yapısı olan gelişmeye açık bir hesaptır.
Borsa, Finans içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum.
Bazı projeler ya da finanscılar arasıra DM üzerinden yazıyor, post başına ortalama $50-75 USD arası fiyat veriyorum. İlk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİKLER AŞAĞIDA
--------------------------------------------------------------

-- Hesap 3 --

Hesap Takipçi Sayısı: 24.650
Takip Edilen Sayısı: 128
Hesap Kuruluş Yılı: 2012
Gönderi Sayısı: 3.385
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto, %100 TÜRK Kitle
Hesap Fiyatı: 50.000 TL SATILDI

Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Hesabı birçok kripto fenomenleri ve borsa KOL's ları takip ediyor.
BİTGET GLOBAL borsası ile yeni bir affiliate anlaşması yapıldı, reklam geliri borsanın anlaşmalı lansmanlarını paylaşarak havuzdan pay alıyor ya da projeler DM üzerinden yazıyor, post başına ortalama $50-75 USD arası fiyat veriyorum. İlk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİKLER AŞAĞIDA