Hollanda pazarı, yüksek dijital okuryazarlığa sahip olduğu için standart çözümler yerine sürdürülebilirlik gibi niş SaaS çözümlerine çok açıktır.
Yerel bir ortakla, belediyeler veya KOBİ'ler için özelleştirilmiş, verimlilik odaklı yazılım çözümleri geliştirmek iyi bir fikir olabilir.
Hollanda iş kültürüne doğrudan iletişim, şeffaflık, disiplin, uygun şekilde iletişim kurup, teknik icrayı dış kaynakla yönetmek,
ölçeklenebilir bir iş modeli oluşturmanızı sağlar. Eğer bu bağlamda teknik yetkinliği yüksek, sizinle benzer vizyona sahip bir çözüm ortağı arıyorsanız,
kendi ağınızdaki geliştiriciler veya sizin gibi Hollanda/Avrupa perspektifi olan profesyonellerle bir görev paylaşımı yapabileceğinizi düşünüyorum.
Günümüzde her işi ben yapayım/yaparım mantığı bir noktada tıkanmaktadır.
Geçen ay Prag’daydım, restoran ve kafelerdeki QR sistemi gerçekten çok berbat, mesela bunu deneyimlemeyerek tespit ettim,
hatta biri o kadar kötüydük sipariş vermek için pdf menüyü mobil hale getirdim ve düzgün bir şekilde sipariş verebildim.
Bu noktada ilgili kültüre uygun (tip sistemli/rezervasyon, vs.) opsiyonlu düzgün baştan sonra restorant yazılımı satar gibi ama bunu satmak içinde lokal iş ortakları gerekli.