bozboramedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzelnette haftalık uptime sonuçlarım destek açıyorum adamlar diyor ki uptime sizi yanıltabilir, çökme vs olmadı, siz öyle sanıyorsunuz madem öyle güzel neti değiştirince neden %100 oldu?

Güzel Net Haftalık Uptime:


Yeni hosting firmamız haftalık uptime:
Merhabalar,

Bunun sebebi çok basit,

DDOS alınır saldırı korumaları açılır, uptime sisteminiz erişemeyebilir.
Imunify360 engelleme yapabilir, uptime sisteminiz erişemeyebilir.

Tabi ki sunucuda kesinti de olabilir. 1 haftada %100 çok güzel, uzun vadede bakınız. Hizmet aldığınız şirketi kötülemiyorum ama %100 uptime diye birşey sektörde yoktur.

Buyrunuz, rastgele bir sunucunun uptime raporları:


Dün kesinti olduğu için %97.91 görünüyor. Ancak aylık/yıllık ortalamalar ortada.
Biz %99 uptime garantisi veren bir şirketiz. Bu yılın ortalaması %99.82.

İnsanların lanse ettiği gibi çok ciddi sorunlar/kesintiler yaşamıyoruz. Yukarıda zaten arkadaşlarımız ne gibi önlemler alıyoruz, ne gibi çalışmalar yapıyoruz açıklamış. Bunları yapan çok sayıda hosting şirketi yok. Şanssız dönemler malesef zaman zaman olabilir, üst üste gelen sorun olunca böyle çok sık, sürekli kesinti algısı oluşabiliyor ama zaten uptime raporları ortada.