Merhabalar.
Burda mı ve ücretsiz scriptlerde mi konuyu açayım diye düşüncemin sonunda burda açmaya karar verdim.
Bir süredir üzerinde çalıştığım projede sürekli Fatal error hatası alıyordum. Gemini destekleriyle belirli bir noktaya kadar ilerleyebilsem de sorun devam etti ve süreç sabrımı oldukça zorladı.
Destek Süreci
Durumu firmanın destek ekibine ilettim. Ancak aldığım yanıt, sorunun projeden değil bilgisayarımdaki önbellekten kaynaklandığı yönündeydi: tarayıcı önbelleğini temizlemem gerektiği söylendi.
Gerçek Sorunun Tespiti
Kodun içine girip hatayı doğrudan incelediğimde, problemin bilgisayarımdan ya da tarayıcı önbelleğinden kaynaklanmadığını gördüm. Asıl sorun, soylesi_kayitlari tablosunda kodun beklediği yayinci_kurulus sütununun bulunmamasıydı.
Alınan MySQL Hatası
Hata mesajı açık şekilde eksik sütunu işaret ediyordu: Fatal error: Uncaught mysqli_sql_exception: Unknown column 'yayinci_kurulus' in 'field list' in sistem.php:65
Proje Dosyaları
Tüm proje dosyalarını, telif hakkı bana ait olacak şekilde GitHub üzerinde kayıt altına aldım: https://github.com/acahan3500/s-yle-i-takip-paneli