Merhaba,
Kullanıcı tarafından tarafıma bırakılan ticaret puanının gerçeği yansıtmadığını düşündüğüm için incelenmesini talep ediyorum.
İlgili müşteriye Premium Taksi Durağı & Transfer Sistemi kurulumu yapılmış, yazılım teslim edilmiş ve teslim sonrasında da destek verilmeye devam edilmiştir.
WhatsApp yazışmaları incelendiğinde açıkça görülecektir ki;
- Müşteri teslim sonrası çeşitli düzenleme taleplerinde bulunmuş, ben de bunları yerine getirmeye devam etmişim.
- "Eksik bir şey görürsen söyle, halledeceğim.", "İstediğin gibi olacaktır.", "Panel bilgilerini ver halledeyim." gibi birçok mesajım bulunmaktadır.
- Sunucuya dosyaları yüklediğim ve teslim ettiğim konuşmalarda da açıkça görülmektedir.
- Müşteri birçok mesajında bana teşekkür etmiş, "Eyvallah hocam", "Teşekkür ederim hocam", "Haberleşelim inşallah" gibi olumlu ifadeler kullanmıştır.
- İş teslim edildikten sonra kendisinden yalnızca R10 konusunda bir yorum ve ticaret puanı rica ettim. Bu talep tamamen rica niteliğindedir, herhangi bir baskı veya zorlamaya ilişkin bir ifade bulunmamaktadır.
Daha sonra yaşanan fikir ayrılığı üzerine kullanıcı;
"Ticaret adamı değil, kendini bilmezin teki. İşi gücü tehdit."
şeklinde tamamen kişisel hakaret içeren ve ticareti değerlendirmeyen bir yorum bırakmıştır.
Bu yorum;
- Yapılan işin kalitesine ilişkin değildir.
- Teslim edilen hizmeti değerlendirmemektedir.
- Hakaret içermektedir.
Ayrıca yazışmalarda görüleceği üzere, müşteri proje tamamlandıktan sonra R10 yorumu konusunda konuşmuş, sonrasında yaşanan anlaşmazlığı ticaret puanına yansıtmıştır. Ticaret puanının amacı teslim edilen hizmeti değerlendirmektir; kişisel tartışmaları yansıtmak değildir.
Bu nedenle WhatsApp yazışmalarının ve teslim sürecinin incelenerek haksız ticaret puanının kaldırılmasını rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
Savunmanı bile yapay zekaya yazdıracak kadar acizsin kusura bakma. Herkes mesajı tarafsız okursa ne olduğu anlaşılacaktır.