Merhaba değerli forum üyeleri ve hocalarım,
Uzun zamandır bu platformun bir üyesiyim. Burada gerçekten büyük bir aile ortamı olduğunu düşünüyorum. Kimimiz ücretli, kimimiz ücretsiz olarak birbirimize destek oluyor; herkes elinden geldiğince bir başkasının derdine çözüm bulmaya çalışıyor. Bugün ise yardım isteme sırası bana geldi.
Balıkesir'de üniversite okuyorum. Eğitim döneminin sona ermesiyle birlikte memleketime dönmem gerekiyor. Ancak şu an otobüs biletimi karşılayacak kadar bütçem maalesef yok.
Ailem bana bugüne kadar fazlasıyla destek oldu. Bu durumun sorumluluğu tamamen bana ait. Öğrencilik heyecanıyla harcamalarımı iyi planlayamadım ve elimdeki parayı düşünmeden kullandım. Bu yüzden ailemden tekrar istemek yerine, eksik kalan bilet ücretini kendi emeğimle tamamlamak istiyorum.
Bu süreçte bana destek olmak isteyenler için yapabileceğim bazı işler:
- Copy-paste ve veri giriş işlemleri
- İngilizce ↔ Türkçe çeviri (C1 seviyesinde dil sertifikam bulunmaktadır.)
- Web sitelerine ürün veya içerik girişi
- Word, Excel ve PowerPoint dosyalarının hazırlanması, düzenlenmesi ve biçimlendirilmesi
Eğer yardımcı olabileceğiniz bir iş varsa veya bu konuda bana destek olmak isterseniz özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Şimdiden zaman ayırıp okuyan, destek olan veya olamasa bile iyi dileklerini ileten herkese gönülden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.