SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapmayın hocam siz yazmayın bari böyle şeyleri, 10-15 yıl önce sizden vps almıştım, sitelerime 48 saat erişemedim defalarca rica ettim en sonunda cihaza reboot atmıştınızda sitelerim açılmıştı, çözüm sağlayamadıktan sonra destek taleplerine erken dönüş yapmanın ne faydası var.Siteniz ve destek talepleriniz hala duruyorsa kontrol edebilirsiniz.yabancı firmalar zırt diye cevap vermiyor ama sizi destek talebi açma derdinde bırakmıyorlar. hosting ve sunucu işe Türklere göre kesinlikle değil bence başka sektörlerde iyi olmaya çalışalım.

Edit: şimdi baktım siteniz ve hesabım duruyor bahsettim sorunun bulunduğu görsel, bu olayda 48 saat erişim olmamıştı
Farkındamısınız yıl 2012
Bundan tam 14 yıl önce.

Veri merkezi değişimi olmuş olabilir sorun çıkmış olabilir, 14 Yıl dan bu güne destek personeli şuan 5 kişi, Aktif fiziksel sunucu sayısı 100 den fazla.

En basit örnek veri merkezi kaynaklı yaşanan kesintiler kaynaklı 1 hafa içersinde Turknet yedek devre aktif edildi şuan veri merkezinde kesinti bile olsa 10 saniyede tüm trafik yedek hatta geçiyor.

Kendimizi ispat etme gibi derdimiz yok, Geçmişe bakacak olursanız o zaman yurt dışı ile hiç çalışmayın çünkü OVH Yangını gibi bir örnek var karşımız da.