Karaburun'dayım. Yüzerek yunan adalarına geçebilirim. Öyle bir yerdeyim yani. İşi bıraktım. 2 yıldır işsizim. Şimdi vakitten bol vaktim var. Kurssa kursuna gideceğim. Sertifika ise sertifikasını alacağım. Bilgisi olan yapan varsa seri bilgi dönüşü olur mu diye sorayım dedim. Satış vs sonraki iş şimdi hobisinden düşünüyorum. Balıklarım var vatozlarım yavruladı. Hayvanlarla uğraşmayı seviyorum. Büyükbaş küçükbaş bunlarda sıkıntı hem maddi olarak hem yer olarak onları yapmak zor deneyimsizim arıcılık daha basit geldi gözüme diğerlerine göre de oluru var mı diye sorayım dedim.
Şuan vaktim varken belge vs toplayayım. Hobi gibi başlamayı düşünüyorum bende. Peket petek yapayım. Kavanoz kavanoz satıyıp gibi hedeflerim yok. Tutarsa, talep olursa satarız olmazsa kendimiz yeriz gibisinden düşünüyorum. Devlet desteği de olduğunu hatırlıyorum. Hala varsa bir iki kovan hediye etse bana yeter.
Kolay gelsin.Karaburunda bir arkadaşım vardı hiç gitmedim ama doğası konumu güzel bir yer diye tahmin ediyorum...