Tebrik ederim hocam. Muazzam bir proje / ürün ortaya çıkarmışsınız. Umarım globalde de hedeflediğiniz yerlere gelirsiniz.
Forumdaki hosting firmalarının bence kesinlikle bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum. Plesk, Cpanel ve diğer yazılımlara daha fazla ücret vermek yerine, hem daha iyi özellikler hem de daha hesaplı hem de yerli olan bu ürüne destek verirler umarım.
Türkiye'de olmasada ufak ufak hosting şirketlerinden denemeler ve testler var.
Özellikle native izolasyon dikkatlerini çekiyor OS bağımlılığı yok alma rocky gibi ayrım yapmıyoruz.
Yada çekirdeğe müdehale etmiyoruz, Linux ne yayınlarsa sistem ile bütünleşik çalışıyoruz, Buda tam kontrol düşük kaynak tüketimi sağlıyor.
Mesela docker entegre fakat kullanmıyoruz kullanıcı veya Sistem yöneticisi isteğine bırakıyoruz, bunuda karıştırıyorlar Türkiye'de izolasyonu docker ile mi yapıyorsunuz diyorlar mesela

Docker kaynaklarını container olarak kullancıya veriyoruz ve userinde kendi slice file altına alıyoruz burada dockeri kullansa bile kullanıcılar belirlediğimiz kaynak üzerine çıkamıyorlar. yani sistem mimarisinin izolasyonu tamamen native fakat app dağıtmak için opsiyonel olarak dockeri eklemek zorundayız çünkü yeni nesil docker olmadan sıcak bakmıyor. Eklendi veya sonradan yama yapmıyoruz kutudan çıktığı gibi tüm araçlar mevcut.
Diğer taraftan Tekonlojisi ve Stratejik değerlendirilme tarafında ilgi var; Türk hosting şirketleri ile iletişime geçmeye çalışıyoruz fakat tahmin ediyorsunuzdur eminim dönüşler genelde yapılabilir mi? Çalışıyor mu? Açık kaynak bir şey mi kullandınız? Ne kadar sağlam gibi şeyler;
Test etmiyorlar; gerçi bir şey diyemeyiz; aynı zamanda test edenlerde mükemmel diyor gerisi yok; çünkü bir korku var oysa bir şekilde destek veren olsa eminiz daha hızlı bir giriş yapacağız sektöre;
Artık Product olmuş central tarafından yönetilen Enterprise bir ürün var 30 modül güncelleme dağıtıyoruz, Kendi izole sistemimizi yapıyoruz gelin görün yabancılar daha çok kullanıyor; daha öncede söyledim bende Türkiye'de hosting şirketi olsam korkardım yaklaşmaya; cesaret istiyor sadece yada pilot denemeler.
Yorumunuz için gerçekten Teşekkür ederim