RenixVL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gunde 1K nedir dalga gecer gibi? Bir de enisteniz mi bu sizin hocam?
hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
38 yaşında biri olarak bilemedim eniştedemi sorun var sizin bu yaşta bu şartları kabul ederek eniştenizin yanında çalışmanızmı sorun ....
Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen bu utangaçlık sıkılganlıkla zaten kendini çok ezdirmişsin burada anlaşılan. Eşe dosya gönül olsun diye çalışmaya benzemiş senin olay. Para varsa bende varım, para yoksa bende yokum diyeceksin hayatın taktiği budur. Hakkında hayırlısı olsun.
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hemşehrim, tanıdıkmış, akrabaymış onlarla iş yapılmaz. Hele Kayseriliyse iki defa düşünmek lazım : ) ben babamla anlaşamadım ki, yoksa dükkan var başında duracak adam yok. Gideyim çalışayım diyorum, yanlış bir şey olsa bağırmaya başlıyor. Çekilecek çile değil o yüzden gittim fabrikaya girdim. Mesai saatini doldurunca kimseye eyvallahım olmaz, ceketi alır çıkarım
ercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 yıldır forum üyesi olduğunu görüyorum.

Mecburiyetlerini bilmemekle beraber, bu forumda bukadar süre geçirmiş birinin bahsi geçen aylık 30k parayı buradan - burada yapabileceğin işlerden çok rahat kazanabileceğini düşünüyorum. Hemde kimsenin himayesi altına girmeden kendi işini yaparak.

Bence 16 yıldır fiili olarak bulunduğunuz forumdan ekmeğinizi çıkarmanın bir yolunu bulmalısınız.
Aslında öyle utangaç biri de değilimdir.
Ama eş, dost, akraba olunca yüz yüze bakacağız diye kırmak da istemiyorum.

Bu işi de sırf kuzen evlenecek, hem biz ekmek yeriz hem de o kazanır diye girdim.
Daha anlatmadığım şeyler de varda neyse.
Bu süre zarfında ne homurdandım, ne de işi savsakladım.
Hele yeğenim de gidince tüm işler üstüme kaldı yine ses çıkarmadım.
Ama baktım olacak gibi değil.
Hem parası az, az olduğunu da geçtim para alamıyorum ki zaten
Fabrikaya girsem aynı ücreti alıp 8-6 çalışacağım üstüne de 2 gün tatil yapacağım.
Önceki ustaya da yapamadığı halde günlük 1.5k veriyorlardı.
Ben daha iyi yaptığım halde bana 1k reva görüldü.
Ayrıca o zamanlar pazartesi de tatil yapıyorlardı.
Biz 7 gün çalışıyorduk.

Neyse artık çok şükür kurtuldum.
Bu da bana bir ders oldu.
Akraba mı aman aman.