Vallahi hocam mevcut durumu tarafsız baktımda eğer sizin ürününüz ile ilgili bir sıkıntı yaşandığında forum kuralları gereği ticaret kurumsal veya kurumsal plus üyeliğe sahip kişi tarafından sağlanacağı için direk onun hanesine negatif yazıyor. Bir nevi sizi baypass etmiş oluyor. Profilini kimse böyle bir şey için kirletmez nitekim şikayetleriniz arasında da benzer bir mağduriyet yaşatıp kısa sürede olsa ban yemişsiniz

Amacım konu baltalamak değil sadece beni ikna etmenizi beklerdim ancak siz direk savunmaya geçtiniz.
Ortak olacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim
savunmaya geçmedim hocam art niyet sezdim sadece forumda aktif şekilde bulunuyorum bir çok insan da tanır beni her insan gibi işlerimde problem olduğunda ben de çözmek için çalışıyorum o yüzden hakkımda aktif bir şikayet yok veya kötü konuşacak kimse yok 1 tek insanla ciddi anlaşmazlığa düştük orda da beni haklı buldular zaten art niyetli olmasanız böyle bir soruyu özelden sorardınız zaten mesajınız da kaldırmıyorum bildirip konu baltalamadan konunun ortasına ettiniz zaten elinize emeğinize sağlık iyi günler