Merhabalar arkadaşlar, forumda son zamanlarda sürekli uygun fiyatlı sunucu firma tavsiyesi konusu görüyorum. yeni projelerim için sunucu ve domain arayışım mevcuttu. Bende öğrenciyim aynı şekilde uygun fiyatlı arıyordum. Bu yüzden tavsiye vermek istedim. Forumda ve piyasada derin araştırmalarım sonucu, sunucu olarak en uygun ve hizmetinin gerçekten hakkını veren kullandığım @Hephosting; firmasını kesinlikle tavsiye ederim. Destek, kurulum ve ilgi alaka süreçleri harika. Hatta bilgim bile olmayan, benden kaynaklı(sunucu üzerinde yaptığım işlemler sonrası oluşan sorun), bir sorundan bile whatsapp üzerinden haberdar edip onay alıp çözen bir firma. Ki böyle bir sorumlulukları yok. Ayrıca teşekkür ederim buradan. Ayrıca yine alan adı, hosting ve sunucu alanında @alastyr;de tavsiye ederim. Fiyatları birazcik pahalı gelebilir sunucu için ama gerçekten buda ilgili alakalı firma. Hosting ve domain paketleri bütçe dostu. 2 firmada kesinlikle Tavsiyemdir. Diğer firmalar lütfen Gönül koymasın, kendi çalıştığım bildiğim bütçe dostu firmaları tavsiye vermek istedim.