hocam bilgilendirme için teşekkürler eminim ki bir çok arkadaş faydalanacaktır merak ettiğim açıkçası ben devrim niteliğinde biraz beklentim vardı örnek veriyorum profesyonel bir kurumsal site oluştur diyecektim oda oluşturacaktı tek ama uzun detaylı bir prompt ile ama böyle yürümediğini parça parça prompt vermek gerekiyormuş ''extra zeka'' çözüm değilmiş
hocam context cok büyüyor büyük projelerde. Yapay zekalar hala emekleme caginda. Bundan 5 yil sonrasini hayal edin

) bahsettigim sekilde faz faz ilerleyin ve MVP seklinde yapin, cok daha basarili is cikarirsiniz.
Ayrica tasarim olayini sona birakabilirsiniz. AI Studio ya da google stitch kullanarak tasarimi onlara yaptirip html olarak alip sonra projenize eklemlendirebilirsiniz. Figma kullaniyorsaniz, figma'nin da mcp'si var.
Bazi insanlar codex cli, claude code gibi seyler kullaniyor ama ben yazilimci oldugum icin kodlari anlik görmem gerekiyor, düzeltmeler yapiyorum vs. CLI ile yapilan islerin kalitesini blmiyorum ama yazilimci olmayanlar genelde bunlari kullaniyor duydugum kadariyla.
Ama sahsi fikrim; orchestrator modu ile ilerlemeniz.
iyi calismalar