Yanıtınız için teşekkürler ancak fikirlerimi yazmak istiyorum. Proje bana pek sürdürülebilir gelmedi, tahminen startup programından gelen free creditleri değerlendiriyorsunuz veya işin içinde illegal bir durum var. Bir atıfta bulunmuyorum sadece başka bir yolu olmadığını söylüyorum çünkü OpenAI ve Claude gibi firmalar zaten şuan kendi kendilerini bile finanse edemiyorlar, profit bile sağlayamıyorlar kimseye gidip -x5-10 ucuzdan kredi vermezler. Bunların dışında herhangi bir metot bulduysanız bile milyarlarca token tükettikten sonra bir kaç ay içinde OpenAI hesabınızı kapatacaktır.
Ayrıca ToS'da kendi tokenlerinin satışının yasak olduğunu açıkca belirtiyorlar bu konuya girmeyeceğim bile. Sistem kapanırsa binlerce dolar iade etmeniz gerecek eğer öyle bir durum olursa iade edecek misiniz?
Sürdürülebilir gelmedi ise konudan çıkabilirsiniz , binlerce dolar iade sizi ilgilendirmez siz para yatırdıysanız ve taahhüt edilen şartlar yerine gelmez ise iade konusunu açabilirsiniz , şurada sistem çöktüğü halde 1 şikayet konusu yok çünkü biliyoruz ki arkadaş elinden gelenin fazlasını yapıyor ,uygun fiyata hizmet sunuyor baltalayıcı yorum atıyorsunuz , official siteden satın alma yapabilirsiniz bu kadar garanticiyseniz