Ciddi bir ihlal yapmışsanız aynı ibandan dolayı banlanır. Ciddi bir ihlal yoksa normal bir ihlalden hesabınız kapatılmışsa sorun olmaz. Geçtiğimiz yıllarda birisi vardı r10 dışından biliyorum, çocuk AdSense'in açığını bulmuştu. Yaklaşık 350 Milyon TL adsense bakiyesi vardı o ay o zamanın parasıyla

. Teknik bir incelemeyle çerezlerinden normal Google hesaplarına kadar kapatılmıştı ibanı vs. geçelim. Durum tamamen neden banlandığınızla kaynaklı kısacası.
Farklı bir vadesiz hesap açarak farklı ibanlara da ödeme alabilirsiniz alıcının aynı isim olmasında sorun yok. Sonuç olarak aynı isim soy isimden dünyada binlercesi var. Tabii ki Google politikalarınca birden fazla hesap kullanmanın yasak olduğunu unutmayın bunun.
Bu arada nedeni bir türlü bilinmez Google kimseye dava açmıyor kolay kolay. Ödeme yapmışsa da AdSense bakiyesini eksiye düşürüyor mesela öyle duruyor. O kadar yıldır bu işin içindeyim daha AdSense dolayısıyla dava açılana denk gelmedim. (Türkiye'deki kullanıcılar için konuşuyorum) Tabii ki diğer Google hizmetleriyle ilgili çok fazla davalar var, örneğin ads.