Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce 0216 228 13 25 diye bir telefondan arandım.
beni Garanti bankası eureka sigortadan arıyoruz diye aradılar. kimlik onayı için doğduğum il ve ilçeyi istediler neyse söylemiş oldum daha sonra
kadın hızlı hızlı konuşuyor diyor ki işte çok harcama yapıyorsunuz dolandırılmanızı istemeyiz bu sebeple garanti size şunu sunuyor işte şifre, güvenlik tarzı bir
sigorta. ve bedeli de 2600 tl'ymiş. hiç lafı uzatmadan onaylıyor musunuz dedi. dedim ki şimdi onaylamam düşünmem lazım.
hemen süreci tekrarladı işte genel müdürülükten arıyoruz tekrar arayamayız. yine onaylamıyorum dedim ( bu süreçte evimin adresini falan söyledi )
dedim siz laftan anlamıyorsunuz kapattım yüzlerine.

daha sonra Garanti bankasını aradım numarayı istediler verdim ve dediler ki bizim sigorta birimimizin numarası bu.
ya diyorum böyle kurumsallık dışı bir iş olur mu insanları dayatma ile yanlış yapmaya yada kabul etmeye itiyorlar şikayet edeceğim dedim
işte şuraya falan şikayet edebilirsliz dediler. şimdilik kartlarımı vs kapatmak istiyordum da haftasonu yapamam ama en kısa sürede yapacağım bunu.

ve internette bu numarayı aradığımda benim gibi benzer durumda olan insanaların şikayetlerini de görmüş oldum.
hayatımda böyle saçma bir şeye ilk kez şahit oluyor resmen *********** birisiyle konuşan insanlar gibi hissettim kendimi arka arkaya belli spesifik sözleri söyleyip
onay almaya çalışmak çok abes geldi.
Hocam öncelikle insan sinir olur haklısınız. Konudan bağımsız pazartesi efsane bir siber güvenlik paketi kampanyası başlatacağım almayı düşünüyorsanız bekleyin