tosunpasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Panele girip farklı bölümlerde testler yaptım.
Genel olarak bir hosting admin'i değilim.
Otomasyon ve sistem kararlılığı ve performans takibini inceledim.
Yapabilirlikleri klasik alıştığımız bir host yönetiminin çok ötesinde.

Çoğumuz Cpanel yönetimi ve yapabilirlikleri hakkında az-çok tecrübemiz var.

Panelica host yönetimini mevcut "host yönetimi" mantığını birkaç adım ileriye taşımış.
Sistem kaynaklarını kullanma veya yönetimi konusunda hem admin hem de reseller bazında dağıtabiliyor.

Ben yakın zamanda CachyOS'a taşındım.
Ve kendimi gerçek hardware performansında çalışır gördüm.

Panelica da size hardware gücünüzü paylaştırma ve yönetimi konusunda oldukça kararlı sonuçlar veriyor.

Bir panel yönetimi yazılımından çok, mevcut hardware'i panel yönetimine uygulatmış ve hostlarınızı, gerçek hardware yönetimi ile kontrol edebiliyorsunuz.
Yönetimi ve performans takibini sadece web arabirimi ile yapmıyorsunuz. Aynı zamanda mobil cihazlarınız üzerinden de yapabiliyorsunuz.

Evet, genç bir yazılım. Ama ilk versiyon için bile oldukça fazla özellikler ve performans etkisi var.
Zaman içinde mevcut yapının daha da ince ayar ve performans ekranları ile değişeceğini düşünüyorum.

Yazılım grubu dahi değil. Ama sizlerin yorum ve yönlendirmesi ile daha da güzel sonuçlar çıkaracağını düşünüyorum.
Çünki bir yazılımı kullanıcıları mükemmel yapar.

Onların, yazılımı güncel ihtiyaçlarınıza göre daha da ileri seviyelere çıkacağını düşünüyorum.

Yolun açık olsun.

Tecrübeli ve Sektörde eski kullanıcıların geri bildirimleri bizim için gerçekten çok değerli

Özellikle sistem kaynak yönetimi, performans takibi ve mimari hakkındaki tespitleriniz bizim için oldukça kıymetli. Panelica'yı geliştirirken amacımız klasik hosting paneli mantığının ötesine geçerek, Linux'un gerçek kaynak yönetim yeteneklerini doğrudan kullanıcıya sunabilmekti.
Bu noktayı fark etmiş olmanız gerçekten motive edici.
Firewall kurallarını Porta giriş çıkışlarına kadar elimizden geldiğimce websocket üzerinden akış sağladık böylelikle kurallara kadar bir çok şeyi canlı izleyebiliyorsunuz

Henüz yolun başındayız.
Sizler gibi deneyimli kullanıcıların geri bildirimleri doğrultusunda performans ekranlarını, analiz araçlarını ve yönetim deneyimini daha da geliştirmeye devam edeceğiz.

Güzel dilekleriniz ve zaman ayırıp detaylı incelemeniz için tekrar teşekkür ederim.

Django adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı duruyor, tebrik ederim.
Çok teşekkür ederiz.

Bugüne kadar, gerek Türkiye'den gerek yurt dışından aldığımız geri bildirimlerin tamamına yakını oldukça olumlu oldu. Özellikle demo paneli incelemeyi bırakın bu kadar kapsamlı bir konuyu zaman ayırıp detaylı incelemeniz bile bizim için gerçekten çok değerli.

Değerli yorumunuz ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

BaDSeCToR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 aydır OPSAI kullanıyorum bu özellik gerçekten farklı bir boyuta taşımış; panel server loglarını tek tek incelemekten yoruluyorduk.
Umarım hak ettiği yere gelir gurur verici.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
Güzel yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Tam olarak çözmeye çalıştığımız problemlerden biri de buydu. Sunucu yönetiminde olaylar yaşandıktan sonra log incelemek bazen aşırı zaman kaybettiriyor, OPSAI bu konuların hepsini ve daha fazlasını tek başına çözüyor.

Umarım bundan sonraki güncellemeler de beklentilerinizi karşılar. Destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.