Ben olsam hizmet almak için kullanmazdım - bir ürün geliştirmek için kullanırdım. Niche sektörlerde güzel bir alan adı ile projelendirmeyi denerdim (kısa ve okunması kolay olması yeterli anlamlı olmasına gerek yok .com uzantılı olursa daha iyi olur)

Proje fikiri içinde tek bir sektör belirlerdim olabildiğince verilen hizmet alanının kısıtlı olduğu - ve sektöründe yatırım yapmak için bir bütçesi olacak sektör seçerdim.

Proje çok büyük olmak zorunda değil hızlı aksiyon alıp parayı katlamak önemli burada - bir mail servisi ile de otomasyon bağlayıp cold mail ile işletmelere belli aralıklarla mail iletmesini sağlamak mantıklı olur. Ancak amaç sadece mailin ulaşması değil otomasyon ile birlikte işletmeye özel hazırlanmış olarak ulaşması.

Burada ana maliyet yapay zeka üyelikleri olur - claude pro + codex pro (forumda var uygun fiyata) ikisi birlikte iş görür diye tahmin ediyorum.

Eğer öğrenciyseniz de database için github edu ile appwrite ücretsiz kullanabiliyorsunuz. (Github edu içinde bir çok ücretsiz avantaj daha var mutlaka incelemenizi öneririm)

Ben olsam böyle bir yol izlerdim ilk ay biraz zorlar ikinci ay ufak giderler çıkmaya başlar üçüncü ay artık gelir olarak dönmesini beklerdim.

Diğer detaylar;

Bu kadar kısıtlı sürede tek bir hizmeti yüz kullanıcı kullanacağını düşünecek şekilde hazırlamak çok zor bu yüzden tek bir tanıtım demo kullanım senaryosu hazırlayıp müşteriye özel kurulum yapmak mantıklı.

yurt dışından ödeme almanız gerekirse de mor para aktif çalışıyordu en son kolayca tüm işlemleri hallettiriyor.

Ücretli reklam için bir önerim olmaz işin üstadları daha iyi bilirler benim tecrübeme göre anahtar kelime - sektör rekabetine göre belirlenen günlük harcamayı minimum 3 aylık bedelini gözden çıkarmak gerekir. Harici ekstra kreatif alanına ihtiyaç duyarsınız. Yani ilk aşamada sadece parayı yakmak olur.

Umarım işinize yarar. Şimdiden başarılar dilerim 😊