yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kartlarınızı kapatmak için hafta içini beklemenize gerek yok. Mobil uygulamadan yada müşteri hizmetlerinden anında kapatabilirsiniz. Tavsiyem bu tür aramalarda kibarlığı boşverin ilgilenmiyorum diyip suratlarına kapatın.
Aradığım müşteri hizzmetlerine de bu konuyu söyledim kartlarını vs kapatabiliriz dediler ama şimdi haftasonu ben yeni kart gelene kadar alışveriş vs yapamayacağım nakit yok yanımda o sebeple hafta içi bakacağım. bende normalde suratlarına kapatırdım ama bu sefer dinlemiş bulundum ama bu bir şey satmanın ötesinde bir durum gibime geldi.

kmlhyt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hic yabanci numara acmiyorum, diywlimki actiniz ordan şurdan burdan ariyoz dediklerinde ilginizi cekmiyorsa ihtiyacim yok ilgilenmiyorum deyin ve kapatın.
bende normalde açmıyorum ama açmış bulundum bir şey satmakdan öte farklı bir durum vardı, internette numarayı arayınca benim gibi düşünen baya insan varmış bunu gördüm.

DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bankadan hesap açarken bi dünya imza attırıyorlar yada sanal onay alıyorlar poliçelerde bu gibi durumlara onay verdiğiniz için zaten arıyorlar , yani okumadan atılan imzalarda onay vermiş oluyorsunuz. Birşey çıkmaz
madem öyle hocam benim onayıma da ihtiyaçları yok direk kafalarına göre onaylasınlar hatla kredi çeksinler ödesinler benim yerime. enteresan