Babanızın aldığı bilgisayar 1.000.000.00 değerinde sanırım konuda ben orada kaldım şuan 37.500 kazanacaksınız anlık olarak 16.500tl gelecek demişsiniz ne güzel işte bu gelen parayı babanıza verin durumu izah edin rahatlayın neden kendinizi yük edinme çabasına girdiğinizi anlamış değilim?
tkdn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar değerli abilerim,kardeşlerim.Sizden akıl almak için bu konuyu açtım.Ben üniversite öğrencisiyim Ankara gölbaşında.Okullar bittiği için bu ayın 18 inde bir işe girdim.Maaşım 37.500 tl ve 5 inde yatıyor.Ayın birine kadar çalıştığımız gün kadar maaş aldığımız için ayın 5inde 16.500 tl alacağım.Ama sıkıntı da şurdw başlıyor;
Çalıştığımız yer şehir merkezinden uzakta kalıyor ve ben şuan yurtta kalıyorum.Yurttan işe rahat gidip gelebiliyorum ama yurt 2 gün sonra kapanıyor.Nöbetçi yurt ise bir mazeret olmadan almıyor(staj,büt vs.) alsa da iş yerime 3 saatlik mesafede otobüs ile.ev kiraları da almış başını gidiyor 25 den aşağı ev bulamıyorum.25 e çıksam da aldığım maaşın hepsi oraya gidecek.Sizce ne yapmalıyım nerede kalmalıyım şuraya başvur yada şurda kal şunu yap dediğiniz şeylere tavsiyelere açığım.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Not:Aile evime dönemiyorum sebebi ise borçlarım için babamın aldığı bilgisayarı sattım.Onun parasını geri kazanır kazanmaz döneceğim.EVİMİ ÖZLEDİM