Merhabalar değerli abilerim,kardeşlerim.Sizden akıl almak için bu konuyu açtım.Ben üniversite öğrencisiyim Ankara gölbaşında.Okullar bittiği için bu ayın 18 inde bir işe girdim.Maaşım 37.500 tl ve 5 inde yatıyor.Ayın birine kadar çalıştığımız gün kadar maaş aldığımız için ayın 5inde 16.500 tl alacağım.Ama sıkıntı da şurdw başlıyor;
Çalıştığımız yer şehir merkezinden uzakta kalıyor ve ben şuan yurtta kalıyorum.Yurttan işe rahat gidip gelebiliyorum ama yurt 2 gün sonra kapanıyor.Nöbetçi yurt ise bir mazeret olmadan almıyor(staj,büt vs.) alsa da iş yerime 3 saatlik mesafede otobüs ile.ev kiraları da almış başını gidiyor 25 den aşağı ev bulamıyorum.25 e çıksam da aldığım maaşın hepsi oraya gidecek.Sizce ne yapmalıyım nerede kalmalıyım şuraya başvur yada şurda kal şunu yap dediğiniz şeylere tavsiyelere açığım.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Not:Aile evime dönemiyorum sebebi ise borçlarım için babamın aldığı bilgisayarı sattım.Onun parasını geri kazanır kazanmaz döneceğim.EVİMİ ÖZLEDİM