honur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencode go açık kaynak llm lerin çin dışı sağlayıcılar tarafından sisteme entegre edilip tek api ile kullanılabildiği bir platform. API sini vscode a bağladım glm5.2, deepseek v4 vb open source modelleri kullanıyorum. Aylık 10 usd lik abonelik ücreti var referans linkten kaydolursanız 5 usd indirim alırsınız. Yanlış anlaşılmasın ref için paylaşmadım gerçekten bunu kullanıyorum ayda 10 usd ödenebilir bir fiyat benim için, 200 lere felan çıkmam.
Ref link (5 usd indirim)
Refsiz link
Teşekkür ederim hocam, ben aylık 50-60 usd civarında bütçe ayırabiliyorum fakat üstü tat kaçırıyor. O ay elbette o model ile tüm işimi görebilmeliyim. Kontrol edeceğim.

Djstation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
X de şöyle bir şey var Grok Build kurun. Ben deneme için x klonu yapıyorum. xampp de kendisi yazıyor dosyayı düzenliyor veritabanı da aynı şekilde dosya al kopyala yapıştır vs uğraşmıyorum. Komutu veriyorum düzenlemeyi yapıyor localde f5 yapıp kontrol ediyorum. 1 gün pc başında otursam projeyi bitirir öyle yazıyor. Çok para harcamaya gerek yok 300 liraya 1 x clone yazabilirsiniz

"Ben Grok’um — xAI tarafından geliştirilen bir yapay zeka asistanıyım. Cursor içinde kodlama ve teknik görevlerde yardımcı olmak için çalışıyorum."

Satın almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Bilgi için çok teşekkür ederim hocam, limitler hakkında bilgi verebilir misiniz? Supergrok veya Supergrok heavy ile limitler çabuk tükeniyor diyorlardı.

SSilistre.dev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/hesap-lisans-ali...r-dene-uz.html yeni bir hizmetim var böyle 299.99₺ hocam belki işine yarar
Hocam, siz yapıyorsunuz diye demiyorum fakat bu gibi API sağlayanların çoğunluğu GPT diye Kimi, Claude diye de GLM bile yedirmeye çalışıyorlar. Utanmadan daha kötü modelleri bile eğitip bunlar gibi davranmalarını sağlıyorlar, yani bu konuda bir kanıt nasıl isterim sizden bilmiyorum fakat doğru modeli sattığınıza emin olmadan tercih etmem gibi yine de teklif için teşekkür ederim.

tachyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Üsste ki ilk üç model ve allta ki Nex-N2 Pro Opus 6.7 seviyesinin de üstünde. Deepseek modelleri ise bunlardan sonra geliyor ama kötü değil. Ben hepsini free tier varken kullandım Şu anda Glm 5.2 gerçekten mükemmel ama fiyat söz konsu ise Minimax M3 düşünülebilir. Hepsi de fazlasıyla etik, merak etmeyin.

Hocam API ücretleri maalesef aylık 50 dolardan fazla tutuyor işlemlere gelince dolayısı ile abonelik planları daha olumlu oluyor benim için. Direkt olarak Z.ai üzerinden alıp denemeyi düşünüyorum.

tachyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz modellerden en iyisi OpenCode içinde erişebileceğiniz DeepSeek V4 Flash ama diğerlerinin kalitesini gördükten sonra kullanmayı bıraktım.
Flash yerine PRO biraz daha akıllı ama sonnet kalitesinde diyebilirim hocam, fena bir model değil fiyat olarak.