enesceylan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok izlenen videonuzu analiz ettiğinizde diğer videolardan ne farkı var ? Bunu kendinize sormanız gerekli hocam. Onun dışında kanaldaki videoları silip bir daha yüklediğinizde erişim belki ilk sefere mahsus gelebilir ama youtube bunu göz ardı etmiyor maalesef. Gördüğüm bir konsepti Türkçeye çevirerek ve her videoya en azından 7-8 saat emek vererek araştırarak yaptığım kanalım 0 abonesi varken ilk gününde videoyu paylaştıktan yaklaşık 10 saat sonra etkileşim almaya başladı ve sonrasında attığım her video olmasa da 10 videodan 9'u izlenme olarak 20k yı geçti. Anladığım kadarıyla belli bir nişteki videoları belli bir izlenmeye kadar sürekli deniyor daha sonrasında izleyici odaklı geri dönüş alırsa kanalınız ona göre önermeye devam ediyor. Kanalımdaki videolar bazen 4-5k civarında kalırken video paylaşmaya devam ettiğim süreçte o videolarda 20-30k arası izlenme aldı bu sürekli katlanarak gidiyor sanırım önemli olan youtube'u iş olarak görmek. Youtube bunu anladığı anda size para kazandırmaya başlıyor.
Kanalım Instagram videolarına yorum ve tepki kanalı. Bota bağlayıp günlük 80 90 video atam otomasyon kanalları bar bulduğu her viral videoyu oto paylaşıyor onlara pek bişey olmuyor ama beni bir yerde kesiyor nedense. Aslında kesmiyor da ne bileyim yeni videoların da izlenmesini isterdim. Böyle bir izleyenin birkaç kere daha izleyeceği komik videolarıda yapıyorum mesela shorts akışa böyle 20 30 görüntülenme olarak düşüyor. Normalde atar atmaz 3 bin izlenirdi ilk saat