Hocam hesap aramanıza gerek yok avusturalya lokasyinlu bir VDS alın. Alacağınız VDS %100 avusturalya ip olsun 1 hafta gibi bir süre sonra geliştirici hesabına başvurabilirsiniz. Şuan yazar hesabı avusturalya dışında kapalı. Ödemelerinizi transferwise yada trasfergo araciliygla alabilirsiniz.
Böyle basit birşey için faiş fiyatlar ödemenize gerek yok. Eğer uğraşmak istemez satın almak isterseniz yakınlarda gördüm birisi konu açmıştı ama saçma bir fiyata ...
konu duruyorsa bulursam buraya eklerim

hayırlı günler..
Ek olarak;
Şu arkadaşa ulasabilirsiniz
@emirozdemir;
aynı bilgiyi paylaşıcaktım benden önce davranmışsınız
hesap aramanıza gerek yok aslında hocam avusturalya lokasyonuna yazar hesabı veriliyor hocamında bahsettiği gibi bitane uzak masaüstü alın onuda amazon dan AWS açıp trial hesapla yapabilirsiniz bazen ücretsiz kredi veriyor, haftasına yazar hesabınız etkinleşiyor zaten

2 hafta önce açtım bende kolaydan uğraşsız sahip olayım derseniz vds maliyetine vereyim. 25 dolar gibi bir aws bakiyesi yükledim amazon ve envato olarak devredebilirim 700 lira gibi bir maliyetim var işinizi görücekse pm atın bilgileri ileteyim hocam
görüşmek üzere sevgilerimle
bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar bilmiyordum bu vesileyle öğrenmiş oldum. bi hesap temin etttim
@safirinovasyon; sağolsun anlayışı sayesinde.
@sosyalist; hocam ihtiyacım yok şuan için ama olursa yazayım yine size

fiyat iyiymiş vds ile beraber

ben 1500e çözdümkeşke erkenden yazsaydınız sizden alırdım