lora eğitiyorum hocam ben akışı da promp ilişkisini de ben öğretiyorum model claud kullanıyorum modelin buradaki tek kullanım amacı neyi nasıl yapacağını belirlemek, bu program 1,5 saate kadar 4k video yapabiliyor resimlerle de yapabiliyor ama ben resim kullanmıyorum daha çok stok video.
Lorayı şarkı sözlerinde tema ve anlam çıkartacak şekilde eğittim buradan çıkarttığı anlamı anahtar kelime olarak stok videolarda arıyor ve benim öğrettiğim şekilde videoları sıralıyor youtube de videonun izleyiciyi bağlaması gereken kurallara göre yapıyor sonrada upload edip zamanlıyor ve pc kapatıyor yada uykuya alıyor reçetesinde iş varsa yapmaya devam ediyor tam olarak ne istediğinizi bilirsem yardımcı olabilirim. resimleri arka arkaya koyup şarkının uzunluğu kadar ekleyip video çıktısı alıp bunu başlık açıklama etiket ekleyip istersen direk yayınlayıp istersen zamanlayan bir şeymi istiyorsunuz.
Hocam senin yaptığın sistem bana göre değil malesef web için olabilir zahmetli biraz
https://www.instagram.com/ayrosmusicai/ bu tarz bi karakter oluşturup o karakterle sahne sahne klip video üretecek