4 ay önce annemin vefatının üzerinden 3 ay geçti diye bir konu açmıştım. O konuyu açtıktan 5 ay sonra ilk kez bugün bilgisayarı açabildim.
2020-2025 yılları arasında sadece R10.net üzerinde çalışma sağladım, R10.net'e giriş yapmak bile bana eski anıları hatırlatıyor.
Geçen 8 ay içerisinde biraz kendimi toparlayabildim diyebilirim. Ancak aklımda hep yarım kalmışlıklar var ve bu süreç ne kadar daha sürecek bilmiyorum.
Bu sürecin son bulacağını da düşünmüyorum. Sadece yaşamaya çalışıyorum ama her zaman eksik ve hissiz hissediyorum.
Yaklaşık 8 ay içerisinde çeşitli borçların altına girdim ve bunlarıda ödemek için en az 6 ay daha çalışmam gerekecek.
6 ay sonra borçları kapattıktan sonra başka bir şehre taşınma planım var, yaşadığım yerdeki insanlardan artık uzaklaşmak istiyorum.
Uzaklaşmak iyi gelirmi gelmezmi tam bilmiyorum sadece ortalıktan kaybolmak ve insanlarla iletişimimi minimum seviyeye düşürmek istiyorum.
Bu düşüncem ne kadar doğru ne kadar yanlış tam bilmiyorum çünkü sağlıklı kararlar alamıyorum.
İnşallah bir sonra ki konumda kafamı toparladım, acım azaldı diye konu açarım. R10.net'i ve üyelerini çok seviyorum, sağlıcakla kalınız.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşallah