srdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem arkadaşınız bunları düşünüyor o zaman bu tarz bir hayat tarzı olan birisiyle bir şeyler düşünmesin. Kız ondan önceki hayatındaki fotoğrafları silince o hayatıda silip karakteri kişliği de değişmiş mi olacak yani? İnsanları değiştirmeye çalışmayın. Ya o haliyle kabul edin ya da bu bana uymaz arkadaş ben böyle şeyleri kaldıramıyorum diyip içine atacak hislerini.
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlilik olgunluk gerektirir, bence bu tarz düşüncedeki birisi gerekli olgunluğa sahip değildir.
Eğer bir insanla evleniyorsan iki taraf içinde geçmişi geçmişte bırakmak gerekir.
Arkadaşınız bu tarz bir evliliğe uygun değil iki taraf içinde hüsran olur.
DarknessHero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle bir durum var hocam olacağını sanmıyorum ama oldu diyelim ödün verdi arkadaşınız sevdiği kız ömür boyu istemediği bir hayatı yaşayamayacak ve mutsuz olacak o zaman sevmek bu işin neresinde kaldı? Arkadaşınız daha çok seven taraf olduğunu kabul edersek ödün veren taraf arkadaşınız olacak. Kızın yaşadığı hayat ve o videolar arkadaşınıza göre yanlış kıza göre değil öyle düşünseydi, bu ödünü verebilecek mi arkadaşınız sevdiği için onunla ömrünü geçirirken bunları kaldırabilecek ve mutlu olabilecek mi? Tavsiye olarak bunlar tabi ki arkadaşınız denemek isteyebilir ama şahsi fikrim hem kendisi karşı tarafı kendi istediği sınırlar içinde tutmaya çalışırken üzülecek kırılacak hem de karşı taraf o sınırları aşmak için üzülüp kırılacak. İki taraflı mutsuzluk, geçimsizlik sonucu boşanma olacak. O sırada bir çocuk olursa iki taraftan biri olmayacağı için yanında sevgi olarak aile olarak eksik kalmış bir çocuk...
Fikrinizi çok beğendim. Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.