Bir iki hafta önce r10 üzerinden yardıma ihtiyacım olduğunu belirterek iş istedim ihtiyacım olmasa kimseye sesimi çıkartmam lakin mecbur kaldım son çarelerimi kullandım. Sağolsun bir kaç arkadaş iş için ulaştı ama uzak olduğu için yapamacağımı belirttim.

Sonrasında bir arkadaş ulaştı sitemde canlı destek/destek işi olduğunh sana yardımcı olmak istediğini söyledi bende büyük bir hevesle kabul ettim ki etmek zorundaydım.

akşam 8'den gece 2'e kadar anlaştık yapmaya çalıştım elimden geldiğince zaten çok bir destek talebi gelmiyordu. Faturalarım ve kartım için erken ödeme istedim onayladı aradan 2 gün geçti doğru düzgün cevap vermedi sonrasında tabi ki iptal etti olmayacak ödeme dedi.

1 gün sonra işi yapmak istemediğimi belirttim çünkü ödeme yapacağına inancım kalmamıştı sonrasında yetkimi iptal ettirdim siteyle ilgilendiğimin ücretini istedim onu da vermedi iade felan olmaz diye.

Parayı geçtim şu zor günümde hem vaktimi hemde umutlarımı çaldı. Böyle insanların Allah belasını versin hakkım helal değildir. Umarım okursun mesajı