Merhabalar değerli arkadaşlar,
Turizm ve Gezi sektörü için bir proje geliştiriyorum hatta büyük bir kısmı bitti test aşamaları kaldı fakat bazı giderleri karşılamaktan biraz zorlanıyorum kendim turizm acentasında çalışıyordum işin içinde olduğum için eksikleri ve neler ihtiyaç az çok biliyorum ayrıyetten proje Türkiyede tek ve ilk olucak harici bir platform bulunmamakta benzeri farklı sektörler adına var bir kaç acenta ile görüşüp çok olumlu cevaplar aldım aslında ve projemin tutacağınada çok eminim fakat bunu gidip bir firmayla ortak yapmak istemedim freelancer geliştirip büyütmek istiyorum bunun için aslında bireysel ortak veya yatırımcı arıyorum ciddi olan kişilere sadece projenin tüm detayı anlatılacaktır iki arada bir derede kaldım gece gündüz bu projemi geliştiriyorum 50 kişiden 49u olumlu cevap verdi ve çokta beğenildi biraz fikire ihtiyacım var ve melek yatırimcı nereden bulabilirim? Aklımda hep şu var ilkler her zaman tutuluyor ve yaptığım proje ülkemizde aktif olarak kullanılan ve ihtiyaç olan bir proje şimdiden okuyup yorumlayan herkese teşekkür ederim
proje detayını öğrenmek istiyen sadece merak edenler lütfen yazmasın! yatırımcı ortak arıyorum projeyi öğrendikten sonra cevap alamıyorum lütfen yazmayın meraktan arkadaşlar ciddi olanlar ulaşabilir.