Merhaba Değerli R10 Ailesi,
Bu saatte buraya ticari bir konu açmaya, bir hizmet satmaya ya da bir destek istemeye gelmedim. Uzun zamandır omuzlarımı çökerten, geceleri uykumu kaçıran o büyük yükten, yani borçlarımdan tamamen kurtuldum sonunda.
Yazılımla, ticaretle, projelerle uğraşan her birinizin çok iyi bildiği bir şey var: Bazen işler ters gider, bazen hesaplar tutmaz ve kendinizi bir borç sarmalının içinde bulursunuz. Ben de o süreçlerden geçtim. Bilgisayar başında sabahlamalar, "Acaba yarın ne olacak?" stresleri, yetiştirilmesi gereken ödemeler... İnanın bazen nefes almak bile ağır geliyordu.
Ama pes etmedim. Çalıştım, ürettim, çabaladım ve ve sonunda bugün sıfırlandım. Ne bir kuruş borç kaldı, ne de o içimi kemiren o stres.
Şu an hissettiğim hafifliği kelimelerle tarif etmem imkansız. Sanki sırtımdan tonlarca yük kalktı ve ben yeniden doğdum. Şimdi önümde tertemiz, bembeyaz bir sayfa var. Adımlarımı daha özgür, projelerimi daha büyük bir motivasyonla atacağım. Bugünden itibaren kendime sıfırdan, yepyeni bir yol çiziyorum. OptivoDijital olsun, diğer projelerim olsun, artık çok daha odaklanmış ve güçlü bir şekilde masadayım.
Bu konuyu neden açtım? Aramızda elbet işleri yolunda gitmeyen, borç stresiyle boğuşan, "Bu işlerin içinden nasıl çıkacağım?" diye düşünen kardeşlerim, abilerim vardır. Lütfen pes etmeyin. İnanın, sabırla ve doğru odaklanmayla o tünelin sonundaki ışık bir gün görünüyor. Eğer bugün bu yazı bir kişiye bile umut olursa, "Demek ki olabiliyormuş, ben de yapabilirim" dedirtirse ne mutlu bana.
Bu süreçte forumda bana doğrudan ya da dolaylı olarak destek olan, ticaret yaptığım, fikir alışverişinde bulunduğum herkese çok teşekkür ederim.
Şimdi benim için güzel bir kahve eşliğinde, sadece geleceği planlama vakti. Herkese hayırlı, bereketli ve bol kazançlı ticaretler dilerim!
Darısı ve daha fazlası, şu an bu yükü taşıyan herkesin başına inşallah.