Evde çalışmak mutsuzluk getiriyor.Sürekli evden çıkmama çevren genişlememe sonrada sıkıntılar geliyor.Mutlaka bir ofis lazım ama ofis çevresinde insanlar olsun ki konuşabilesiniz.Mutlaka insanlarla konuşmak istiyor insan
İlerleyen günlerde herhalde öyle yapacağım hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
İşe gir hocam bir 12 saatte başkasına çalış cok calısmak değil bence planlı calısmak önemli claude acilen girin öğrenin biliyorsanız gec kalmıs sayılmazsınız ajanlar eğitin siz dinlenin
Burada çoğu yerler asgari ücret benim evimin kirası zaten asgari ücret o yüzden ilk dediğinizi eledim ama ikinciyi düşüneceğim teşekkürler
tamam'da hocam işinizi bitirdikten sonra arkdaşla cafe'ye gidilir ardından güzel bir fitness. zaten akşam olur. akşam ise eşinizle zaman geçirirsiniz.
Burada hiç çevrem yok yeni taşındım akşamları eşim de benim olduğum odaya geliyor biraz iş biraz vakit derken gece oluyor ben yine devam ediyorum
ev hanımı gibiyim kısmında erkek oldugunuzu düşünerek okudum kemal sunalın filmi geldi aklıma
😅😅😅
Birebir aynı hocam. Ara bir değişiklik olsun diye kedilerin odasına gidiyorum biraz onlarla uğraşıyorum sonra tekrar devam 😀
Bakalım nasıl gidecek bu gidişat 😅
Hocam hareketsizlik en büyük problem aman diyeyim lütfen en azından belirli periyotlarda yürüyüş yapın. Yoksa bir kere oturunca kalkılmıyor ama büyük sorun.
Evet sol bacağımda geçen hafta varis olduğunu fark ettim hastaneye göründüm, dediğinizede katılıyorum asla hareketsiz kalmamak gerekiyor