brkctk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam akbank bir arkadaşım daha kullanıyor ona da 3.75 oran vermişlerdi dün o yüzden sanırsam garantiyi değiştireceğiz bu şekilde sabit kazandıran müşterilerine bu oranları vermeleri akıl kârı değil
15 yıldır garantı ıle calısıyorum hakediş ödemelerı vs hepsı garantide aylık 300 bın tl cıvarı para sokuyorum son 2 3 yıldır. Ne avans hesaplarında avantaj var, ne kredilerinde avantajlı oranlar var yok yani sadece yeni müşterilere veriyorlar, işlem ücretleri bile diğer bankalardan fazla, Kademeli olarak kredi kartı limitimi düşürüp akbankda kı lımıtımı arttırıyorum suan. İlgilenirseniz FibaBankada bana dusuk oranda teklıfde bulundu 3,50 onlarada bı danısabılırsınız, Ancak kredı kartlarınızın lımıtlerı ne kadar yuksekse o kadar yuksek oran ve az kredı cekıyor o yuzden kullanacagınız kadar lımıt tanımlı olmasına dıkkat edin. Çünkü limitleriniz çok yuksekse dıger bankalar sıze limit tanımlayamıyor o yuzden devasa lımıtler tanımlıyorlar Risk raporunuz yanı tanımlı tutar yüksekse olunca cazıp kredı teklıfı gelmıyor.