Kriptoavukat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba abiler arkadaşlar elimde tasarım açısından gerçekten rakipsiz bir e-pin yazılımım var tabi %80 i var ama ödeme altyapısı vs henüz tamamlamadım ama kim görse çok beğendi.
Şahsen ek geliştirme yükünü üzerime almadan 4-5 bin tl arası vermeyi düşünüyorum.Acaba sadece tek bir kişiye satış hakları ile devir mi edeyim ? Yoksa bu hali ile açık kaynak olacak şekilde sürümden mi kazanma yoluna gideyim ? Tek kişi alırsa mesela 50 bin tl satış haklarını kendim satmayacak şekilde devretmek bana daha yakın çözüm gibi geliyor ama yinede sizlerden fikir almak istedim teşekkürler.

Ayrıca temayı satışa çıkardığımda bilgi almak isteyen olursa yorum bırakabilirse etiketleyebilirim izinleriniz olursa.
Yani hocam açıkcası yazılımı görmeden yorum yapmak sağlıklı değil. Bazen denk geliyorum, Türkiyede ilk, böyle yazılım yok vs şeklinde konulara girip bakıyorum değil bedava, yazılım için istediği parayı bana verse gene kullanmayacağım yazılımlar var. O yüzden tasarımı yazılımı görmeden konuşmak size katkı değil aksine yanlış yönlenmenize sebep bile olabilir.