18 saat epey fazla... ekran süreni azalt derim.
Evet ne yazikki.... İşimiz gereği çok fazla ekran süremiz var azaltmayı deneyeceğim
Hocam bende memurum bende tam tersi istiyorum amiriydi zartıydu zurtuydu 83 k maaş var ama bıktım artık hep aynı döngü işe git gel git gel
1 Yıl ücretsiz izine çık dene hocam sonra tekrar memuriyete dönersin. Ek iş olarak sanal yapılabilir ama neticesinde sabit geliriniz mevcut
Ben de işim gereği günün büyük bölümü bazen uyumadan 2-3 gün PC başındayım ama arada çıkıp yürüyüşümü yaparım havamı alırım sporumu yaparım. Böyle şeylere dikkat etmek gerekiyor hep iş iş bi yere kadar hocam, naçizane. Sağlık çok çok önemli.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler

dikkate alacağım
Bir ofis ilerleyen zamanlarda şart hocam.
Bir oda bir masa konulacak yer evden çıkmak bir süre sonra şart üretkenliği ciddi anlamda düşürüyor aynı yerde kalkmak aynı yerde akşam etmek.
Aynen öyle maalesef bakalım ilerleyen günlerde...
benimde ilerleyen dönemlerde yaşayacağım muhtemel sorun, bir çözüm bulursan hortlat lütfen

peki hocam
Size tavsiyem x biyerde çalışın yazılım sanal işlerinizide ek iş olarak yapın hem birikim olur hem sıkılmazsınız. Sanal daki işlerin garantisi olmuyor sabit gelir herzaman iyidir
Çok doğru bakalım nasip inşallah