- Site Adresi: otocrm.com.tr
- Site Satış Fiyatı: 80.000 ₺
- Sitenin Aylık Getirisi: (2 haftalık reklam testinde 30.000 ₺ ciro yapmıştır)
- Sitenin Açılış Tarihi: 2025 Aralık
- DA / PA Değerleri: 7
- Kategori / Site İçeriği: Micro-SaaS (Oto Servis & Müşteri Takip Sistemi)
- Günlük Hit Sayısı: -
- Ziyaretçi Kaynağı: Instagram (Sosyal Medya)
- Domain Yaşı: 1
- Site Tüm İçeriği Birlikte mi Satılık?: Evet, tüm hakları ve kaynak kodlarıyla devredilecektir.
- Hosting Dahil mi?: Evet (Belirli bir süre idare edilir / devredilir)
- Ban Durumu: Herhangi bir arama motoru veya sponsordan banı yoktur.
- Yazılım Lisans Durumu: Yazılım tamamen bana aittir, tüm hakları devredilecektir.
- Hukuki Durum: Herhangi bir telif veya hukuki problemi yoktur.
📝 Proje Açıklaması
Merhabalar,
Oto lastikçiler, tamirhaneler, servisler ve benzeri sanayi sektöründeki işletmeler için özel olarak geliştirdiğim,
işletme ve müşteri takip odaklı Micro-SaaS projemi nakit ihtiyacı için satıyorum.
Proje, sanayi esnafının en büyük problemi olan
"karmaşık ve vakit alan veri girişi" sorununu kökten çözmektedir. Sanayide iş yürürken bilgisayar başında saatler harcanamaz; bu yazılımla
sadece 15 saniye gibi kısa bir sürede tüm veri girişi (plaka, müşteri, yapılan işlem vb.) pratik bir şekilde yapılabilmektedir.
📊 Projenin Güncel Durumu ve Gelir Kanıtı
Projenin ticari potansiyeli bizzat test edilmiş ve çok kısa sürede yüksek dönüşüm oranı (ROI) elde edilmiştir.
- Verilen Reklam Bütçesi: 4.000 ₺ (Sadece 1 adet amatör Reels videosu ile 2 hafta reklam verilmiştir)
- Elde Edilen Toplam Ciro: 30.000 ₺
- Aktif Müşteriler:
- 2 Firmaya Kiralandı (Yıllık/Aylık): 5.000 ₺ x 2 = 10.000 ₺
- 1 Firmaya Ömür Boyu Lisanslandı: 20.000 ₺ x 1 = 20.000 ₺
💡 Not: Reklam filmini tamamen kendi imkanlarımla, amatörce hazırlamama rağmen 2 hafta gibi bir sürede bu satışı yakaladı.
🛠️ Teknik Özellikler ve Yönetim Kolaylığı
- Yazılım tamamen SaaS (Software as a Service) mimarisine uygun geliştirilmiştir.
- Yazılımsal olarak herhangi bir teknik müdahale yapmanıza, kod bilmenize gerek yoktur.
🔗 Proje Linkleri