selamlar şimdi kısacası ben taşınabilir internet almak istiyorum yaklaşık 1-3 ay sürekli seyahat halinde olacağım bu süreçte taşınabilir internet almak istiyorum ama nerden alabilir tüm paketler 12 ay taahütlü
kanka taşınabilir internet için taahhüt derdinden kurtulmanın en temiz yolu şunlar; ilk olarak superbox veya redbox gibi ev tipi ürünlere hiç bulaşma çünkü onlar genelde sabit lokasyon odaklıdır ve taahhüt ister bunun yerine operatörlerin "vinç" dedikleri taşınabilir vınn veya modem cihazlarını ikinci el alıp içine sadece data hattı takarak kullanabilirsin ya da hiç modemle uğraşmam dersen turkcell vodafone veya turk telekom bayilerinden faturasız hazır paketli data hatlarını sorgulayabilirsin bazen bayilerde taahhütsüz hazır hat satışı olabiliyor en mantıklı ve en zahmetsiz çözüm ise telefonunun hotspot özelliğini kullanıp üzerine sınırsıza yakın yüksek kotalı bir tarife tanımlatmak olur çünkü modemle uğraşmak yerine telefonun çekim gücü her zaman daha stabildir seyahatteyken cihazın şarjı bitmesin diye yanında iyi bir powerbank bulundurmayı da ihmal etme bu süreçte en yüksek verimi bu şekilde alırsın başarılar dilerim