Selamün aleyküm hayırlı akşamlar dilerim değerli hocalarım.
Yakın zamanda son 6 aylık süreçte talihsiz bi dolandırıcılık yaşadım (son 1 aydır iletişim kuramadım kişiyle . Ödememi en geç temmuz yapacağız şeklinde anlasmistik) halen kendimi bı türlü toplarlayamadim kendimi çünkü 4-5 senedir hayatımda gördüğüm en büyük miktardi. 1 kuruş icinde kirli para yoktu. (Lütfen kınamayın)
Şuanda ne yapayım diye düşünüyorum çünkü tek sermayem oydu , yeniden baslamaktan çok sıkıldım 2026 yılının başından beri kötü şeyler yaşadım.
yardım veya para isteme konusu değildir sadece konu açıp ufak da olsa tavsiyelerinizi duymak istiyorum. İnsanların neden böyle kötü olduğunu merak ediyorum. Bir de şayet kandirdiysa o paranın kendisinden ailesinden çıkacağını düşünüyorum. Normalde konuyu acmayacaktim ama çok sıkıldım . Belki de benim gibi şeyler yaşayan büyük abilerim yorum yazar tecrübe edinirim istedim.
Belki de param yokken hep dua ederdim ama param olunca sukretmeyi bilmedim diye Allah elimdekileri aldı 🥲
Hocam eski konunuzdan yanlış hatırlamıyorsam Telegram üzerinden bir d*landirilma konusuydu.
O zaman da yazmıştım. Telegram üzerinden hiç kimseyle ticaret yapmayin.
Bununla geçmiş olsun. 18li yaşlarda bunu tecrübe etmek ileride daha büyük talihsizliklerin önüne geçtiniz belki.
Geçmiş olsun.