hocam aynı sorunların beterini yaşadım. Daha sonra aile dostumuz bir doktor bir bardak suya tükürdüğümde kontrol etti ve candida albicans var dedi. Muhtemelen sizdeki de bu olabilir. Bir bardak suya bolca tükürün 5 dakika bekleyin. Tükürük aşağı doğru örümcek ağı gibi sarkarsa candida mantarı var demektir. Tedavi süreci biraz uzun. 2 ve 5 yıl sürebiliyor. Ben 2 yılda atlattım. Özel diyeti var. Gluten, şeker, asit, baharat uzak durulacak. Karbonhidrat yok. Sebze ile beslenmeli, sadece karabuğday yenmeli, hafta da bir gün tavuk haşlama ve kara buğday. Sabah kahvaltısı kaynamış yumurta, olacak bir kaç tane zeytin. Her sabah aç karnına iki diş sarımsak küçük küçük kesip hap gibi yutulacak. İçecek sadece bol su ve kefir. Evde yapılmış yoğurt yiyeceksin birde, mümkünse süzüp. Peynir vs uzak duracaksın. Zeytin yağı dışında yağ kullanılmamalı. Çerez olarak sadece kabak çekirdeği. Öncelikle bir netleştirin eğer böyle bir şey çıkarsa size gerekli şekilde detaylı anlatırım. Ansiyete ve depresyonun sebebi de bu. Sindirim sistemi rahatsızlıkları. Yani Candida denilen maya mantarı. Beladır. Son haddeye gelene kadar düşürmez. Kanser bir nevi ama tedavisi var. Tam kanser de denemez.