Egemenlive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dijital e-kitabınız toplam kaç sayfa veya ne kadarlık bir okuma süresi sunuyor? Detaylı bir başucu kaynağı mı, yoksa hap bilgilerden oluşan hızlı bir rehber mi?
Sağlayacağı Temel Fayda (Neden Almalıyız?): İnternette, bloglarda veya kitapçılarda sayısız ilişki tavsiyesi bulunuyor. Sizin sunduğunuz bu eseri piyasadaki diğer kaynaklardan veya ücretsiz bilgilerden ayıran temel özellik nedir? Bize tam olarak nasıl bir "güç" veya farkındalık katacak?
Diğer Envanterler: Kütüphanenizde 50'den fazla eser olduğunu söylemişsiniz. Bu satışa sunduğunuz kitap tek başına kendi içinde tam bir kaynak mı, yoksa ileride satışa sunacağınız diğer kitaplarla birleştiğinde mi bir bütünü oluşturuyor? Diğer eserlerin genel kategorileri hakkında ufak bir ipucu verebilir misiniz?
Uzman Kadrosu: İçeriklerin psikologlar ve ilişki uzmanları tarafından hazırlandığını belirtmişsiniz. Bu uzmanların arka planları, deneyimleri veya çalışma ekolleri hakkında (isim vermeseniz bile) genel bir bilgilendirme yapma şansınız var mı?
Merhaba, sorularınız için teşekkürler. Psikologların ve eğitmenlerin direkt ismini vermek istemiyorum, benim için vermekte sakınca yok fakat onların iznini almam gerekiyor.

Diğer sorularınıza gelecek olursam, evet internette "ilişki kitabı" adı altında bir sürü kitap var. Fakat ben şahsen o bilgileri çok yetersiz, yanlış ve çocukça buluyorum. Bizim kitabımızı övmeyeceğim alıp okuyanların yorum yapmasını daha doğru buluyorum.

Bu kitap 50 kitaptan ayrı bir kitap, hepsi ayrı konular hocam. Bu kitapta kendi başına ayrı bir kitap, bağlantılı veya set içerisindeki bir kitap değil.

Diğer kitaplar hakkında bilgi verebilir misiniz yazmışsınız. İkili ilişkiler ve sosyal yetenekler ile alakalı aklınıza gelecek tüm konular mevcut. Ne aklınıza geliyorsa. Bu şekilde özetleyebilirim en kısa.