bagbaq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bu sabah instagramda gezinirken kullanıcı adınız değiştirildi diye bir mail geldi, 2 dakika sonra hesabınız askıya alındı maili geldi ve hesaba bir daha ulaşamadım. İtiraz et'e bastım ama olumsuz cevap geldi şimdi hiçbir şekilde tekrar değerlendirmeyeceğiz yazıyor. Bu nasıl oluyor? telefonum, mailim, yüzüm, doğum tarihim hepsi hesabımda kayıtlı kimliğimi gönderdim yine kabul etmediler. Ve hesaba giren bu kişinin hiçbir bildirimi de gelmedi, verilerimi indirden ip adresini buldum da ne işe yarar 14.198.16.148 ve 59.188.240.14. Tahminimce şifremi değil de çerezlerden giriş yaptı. Bunu ücretiyle çözebilecek biri var mı
geçmiş olsun hocam çerez çalınması (session hijacking) sonucu hesabınızın önce bilgilerinin değiştirilip ardından askıya alınması klasik bir ele geçirme senaryosudur itirazdan olumsuz sonuç aldıysanız platformun algoritmaları hesabı riskli işaretlemiş demektir kimlik doğrulaması bile reddediliyorsa manuel süreçlerde tıkanma yaşanıyor demektir r10 üzerinde bu tür "açılamaz" denilen hesapları meta destek panelleri üzerinden manuel olarak işlem yapan profesyonel arkadaşlar var forumun bu bölümündeki ticaret konularını inceleyip "iade garantili" çalışan güvenilir kişilerle iletişime geçmenizi öneririm aksi takdirde bireysel başvurularınız standart red cevaplarına takılmaya devam edecektir