Sistemleri aslında oldukça basit. Siteye girdiğinizde canlı destek mevcut ve işlemleri gün içinde yaparsanız süreç daha hızlı ilerliyor. Canlı desteğe ne yapmak istediğinizi anlattığınızda sizi doğru şekilde yönlendiriyorlar. Öncelikle ne tür bir şirket kurmak istediğinizi veya hangi hizmeti almak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Sadece şirket kuruluşu değil, dilerseniz yalnızca adres hizmeti de alabiliyorsunuz.

Sitede süreç aslında oldukça basit işliyor. İhtiyacınız olan hizmetleri seçip sepete ekliyorsunuz ve satın alma işlemini tamamlıyorsunuz. Ancak benim tavsiyem, bu işlemleri yapmadan önce mutlaka canlı desteğe bağlanmanız. Ne yapmak istediğinizi anlattığınızda sizi doğru yönlendiriyorlar ve gereksiz satın alımların önüne geçmiş oluyorsunuz.

Eğer zaten para kazanan bir sistem için şirket açıyorsanız, muhasebe tarafını da düşünmeniz gerekiyor. Bu konuda hizmet veren Türk muhasebeciler var, onlardan destek alabilirsiniz. Biraz araştırırsanız aslında internette ve YouTube’da da oldukça fazla bilgi bulabilirsiniz. İlk başta gözünüzde büyüyebilir ama süreç düşündüğünüz kadar karmaşık değil.

Ben bütün süreci canlı destek üzerinden yürüttüm. Tek bir soru sormam yeterli olmuştu, sonrasında yapılması gerekenleri adım adım anlattılar. Şirketim de yaklaşık 3 gün içinde kurulmuştu.

Not: Ben o zaman kimlik ile halletmiştim işlemleri.