Merhabalar. Tamamen kendi kodladığım 5 farklı mobil uygulamayı ihtiyaçtan dolayı satıyorum.

Uygulama 1: Boykot Listesi
İ*rail'e destek veren markaların listelendiği uygulama. Herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. 2000+ şirket eklendi. Reklam ve bağış üstüne geliri vardır. Bağış uygulama içi satın alma ile yapılmaktadır.

Uygulama 2: Yemek Tarifleri
Yemek tarifleri uygulaması. 10 bin+ tarif eklendi. Kendi tarifini ekleme, tarifi listeye ekleme, yorum yapma gibi özellikleri vardır. Reklam ve uygulama içi satın alma ile reklamları kaldırma üstüne geliri vardır.

Uygulama 3: Bil Kazan
Kullanıcılar 6 soruluk test çözer ve puan kazanır. Testin sonunda reklam izleyerek para kazandırır. Ayrıca uygulama içi satın alma ile joker satışı üzerinden geliri vardır.

Uygulama 4: Hızlı Mezat
Açık artırma uygulamasıdır. Kullanıcı başlangıçta 10 tane açık arttırma hakkı kazanır ve açık arttırma hakkı bittiğinde uygulama içi satın alma ile açık arttırma hakkı satın alır. Ayrıca reklam kazancı da vardır.

Uygulama 5: Görev Yap Kazan
Tipik görev uygulamasının yanı sıra forum, mini oyunlar, yarışmalar gibi özelliklerle kullanıcıyı uygulamada tutar. Para yatırma uygulama içi satın alma, havale/eft ve kripto ile yapılabilir. Para çekme sadece banka havalesi vardır.

Uygulamaların tümünde Türkçe ve İngilizce dil desteği olup play console'da 5 farklı ülke için özel girişi vardır.

Tüm uygulamalar flutter, apiler nodejs ile yazıldı. Kapteyan'da nodejs desteği olan hosting bile yeterlidir. 15 gün kadar önce yenilediğim hosting ve domaini de vereceğim. Ayrıca geçen sene satın alıp sonrasında ilgilenemediğim kizlarasor(.)com domainini de hediye edeceğim.

Uygulamaların beraberinde bu ay sonunda ödeme alt limitini geçecek olan admob hesabını da vereceğim. Üstelik pin doğrulamasını da kendim yapacağım. Hesapta 60 lira kesinleşmiş, 300 lira kesinleşmemiş kazanç vardır. Hesaba yeni geçtiğim için kazanç düşük görünebilir.

Play console hesabını vermeyi düşünmüyorum. 14 günlük teste takılan bir hesap ama onuda isteyen olursa ayrıca konuşuruz.

5 uygulama, 1 hosting, 2 domain ve admob hesabı için istediğim ücret 50.000 TL'dir. İlgilenenler pm yada imzamdaki WhatsApp üzerinden iletişime geçebilir.

Herkese hayırlı akşamlar, bol kazançlar.