Simit 10 çay 1 lira maliyet ile 50 lira ödemeyi normal sayarsan sasirabilirsin
10 kg gogus alıyorum 1600 lira en son geçen ay has tavuk dan aldım adres Nev gross
Günde 400 gram yiyorum pazarları nadiren de c.tesi genelde atliyorum davet misafir aile derken yemek yiyorum tavuk yemiyorum
10 kg ayı bitiriyor
,6 kg pirinç yiyorum günde 200 gram aylık 800 tutmaz maksimum 800 olsun genelde Duru marka alitorum
2400 etti
3 koli yumurta yiyotim günde 3 taneden
300 lira
Nadiren yulufnalirim 2 paket aylık gider 160 lira
Bunun dışında günde 300 gram sebze yiyorum hangisi uygunsa buhafta patlicannaldim misal
Geçen hafta kabak bunlarda aylık maksimum 300-400 lira tutuyor 2 kıvırcık alsam 100 lira 10 gün yiyorum
Her ay 250 gram çekirdek kahve alıyorum tam 25 bardak çıkıyor makine lattego milelngo çekirdek 250 350 arası sık sık rosmanda indirime girer
Bunlar dışında da neredeyse hiç ekstram yok fazla yazmisimdir eksik değildir hadi de ki arada kıyma falan alıyorum çok nadir 4000 bandında dolanır rakam .
Özetle dışarıda yiyen dolandiriliyor
Anladım hocam, fikirlerimiz pek uyuşmuyor ama yine de sabırla açıkladığınız için teşekkürler.
Yani her gün öğünlerde sadece tavuk pilav yumurta ne kadar sağlıklı bilemedim.
Zira Amaç doğru ve eksiksiz beslenmekse paketli fabrikasyon gıdalar ile değil, %100 doğal organik ürünleri bulup, takip edip, gidip alıp ödemiş ve buna göre beslenmiş olmamız gerek.
Ki bunun da bedeli kişi başı 40 bin liradan aşşağı tutmaz diye düşünüyorum.
Tabi bu benim düşüncem.
Sağlıcakla kalın